האוניברסיטה הפתוחה מזמינה אתכם לגלות את חוקי הטבע והשפעתם על חיי היום יום וגם מעבר. החל בתופעות קוונטיות העולות על כל דמיון, דרך שינויים במרחב ובזמן במהירויות הקרובות למהירות האור, וכלה בחקר גלקסיות רחוקות במרחבים עקומים.

לימודי הפיסיקה מפתחים את החשיבה האנליטית ומספקים בסיס רחב להתמודדות עם מגוון אתגרים מדעיים. הסטודנטים לומדים לנתח בעיות מורכבות ומפתחים יכולות חשיבה גבוהות אותן ניתן ליישם במדעים אנליטיים וטכנולוגיים. סטודנטים לפיסיקה באוניברסיטה הפתוחה מפתחים יכולת לימוד עצמית. יכולת זו היא המפתח להצלחה במקצועות טכנולוגיים מתפתחים ומשתנים תדיר.

ללמוד פיסיקה באוניברסיטה הפתוחה

תכניות הלימודים בפיסיקה באוניברסיטה הפתוחה כוללות תואר חד-חוגי בפיסיקה, תואר במדעי הטבע בהדגשת הפיסיקה (תואר בפיסיקה לכל דבר אך במתכונת מעט יותר מצומצמת מתואר חד-חוגי), וחוג בפיסיקה לשילוב עם חוג נוסף בתואר דו-חוגי (או לאחר תואר).

הקורסים בפיסיקה באוניברסיטה הפתוחה ברמות השונות (פתיחה, רגיל, מתקדם, סמינריוני מתקדם) מהווים את הבסיס לתוכניות הלימוד בפיסיקה.

לרשות הסטודנטים שלנו עומדים יועצים אקדמיים שיסייעו להם בנושאים רלוונטיים, כמו: תכנון וקצב לימודים, בחירת קורסים ועוד.