כללי

ברוב הקורסים, ישנם רכיבים טכנולוגיים המאפשרים לימודים מקוונים, וזאת תוך צפייה בשיעור און-ליין והשתתפות פעילה בעזרת צ'ט. ניתן לצפות בשיעורים לאחר מכן, זאת באמצעות אתר הקורס.
הלימודים באוניברסיטה הפתוחה, מאפשרים לימודים בקצב אישי. סטודנטים המעוניינים בסיום לימודים בקצב מהיר, יכולים לסיים את לימודיהם בשלוש שנים מלאות (כולל סמסטר קיץ). סטודנטים המעוניינים לשלב לימודים בעבודה, יכולים ללמוד בקצב לימודים איטי יותר, שכולל קורס אחד בסמסטר.
ניתן לשלב חלק מהקורסים לתעודת הוראה, במסגרת 24 נ"ז החופשיות, בלימודי התואר לבוגר בהיסטוריה.
מומלץ ללמוד  3-4 קורסים, ואז, כאשר מכירים טוב יותר את שיטת הלימוד באו"פ, ויודעים בצורה ברורה יותר את כיוון הלימודים המיועד, מומלץ להיפגש עם יועץ מחלקתי ולהכין בעזרתו תכנית לימודים. את התכנית שולחים לאישור הוועדה לאישור תכניות לימודים.
תכנית לימודים מאושרת, מאפשרת לסטודנט להתקדם בלימודי התואר, וזאת בהתאם לדרישות האוניברסיטה הפתוחה.
על ידי הכנת תכנית לימודים מאושרת, מובטח לסטודנט, כי לא יגיע לסיום לימודיו לתואר בוגר, ואז יגלה חוסר בקורסים המהווים חלק מהתכנית שלמד.
תארי הבוגר בהיסטוריה, מאפשרים להתמחות בתחומים שונים, כמו: היסטוריה כללית, היסטוריה של עם ישראל והיסטוריה של המזרח התיכון.

גורמים נוספים באוניברסיטה

מוקד הפניות והמידע

3500* או 09-7782222, שלוחה 1

ימים א-ה בין השעות 16:00-8:30
למעט בימים שבהם אין קבלת קהל באוניברסיטה כמפורט כאן.

מוקד מתעניינים

3500* או 09-7782222, שלוחה 2

ימים א-ה בין השעות 20:00-8:30
ימי ו בין השעות 12:30-8:30
למעט בימים שבהם אין קבלת קהל באוניברסיטה כמפורט כאן.