ערב עיון: דיוויד בואי, עבר, הווה, עתיד

התבוננות מעמיקה על השפעותיו התרבותיות הרב-גוניות של דיויד בואי

יום חמישי א' אייר תשע"ז, 27 אפריל 2017 | | דרך האוניברסיטה 1, רעננה    נווט

התכנסות וכיבוד קל
מושב ראשון: העבר - מבעים ומבטים טקסטואליים ביצירתו של דיוויד בואי . יו"ר: פרופ' תמר הרמן, המחלקה לסוציולוגיה, למדע המדינה ולתקשורת, האוניברסיטה הפתוחה. ד"ר נדב אפל, המחלקה לספרות, ללשון ולאמנויות, האוניברסיטה הפתוחה: אלימות, אוריינטליזם, כישלון: גילומים של מיניות ביקורתית ביצירתו של דיוויד בואי. פרופ' מוטי רגב, המחלקה לספרות, ללשון ולאמנויות, האוניברסיטה הפתוחה: ממד ההערצה והסגידה לדיוויד בואי. אבנר הופשטיין, המחלקה לסוציולוגיה, למדע המדינה ולתקשורת, האוניברסיטה הפתוחה: מוטיבים בולטים בשיריו של דיוויד בואי .
הפסקה
מושב שני: העתיד - המורשת התרבותית שדיוויד בואי הותיר אחריו . פאנל בהשתתפות: בועז כהן, שדרן בתחנת הרדיו 88FM. ד"ר יעל מונק, המחלקה לספרות, ללשון ולאמנויות, האוניברסיטה הפתוחה. דותן בלייס, החוג לתקשורת, מכללת עמק יזרעאל. נויה עינב, שדרנית לשעבר בגלי צהל .
מושב שלישי: ההווה - הקרנת סרט תיעודי על חייו של דיוויד בואי