אנחנו אחת המחלקות הגדולות, המגוונות והידידותיות להיסטוריה בארץ. אנחנו מציעים לימודים לתואר ראשון, לתואר שני ולתעודת הוראה. אצלנו תוכלו לצלול אל מעמקי ההיסטוריה העשירה של עם ישראל, של המזרח התיכון, של העולם המערבי והלא מערבי, אל מדעי הרוח הדיגיטליים ואל נושאים נוספים. בואו ללמוד בתוכנית לימודים המשלבת מגוון רחב של נושאים – בקצב, בזמן ובמקום שתבחרו.

באוניברסיטה הפתוחה אפשר ללמוד לתואר בוגר בהיסטוריה עם אפשרות להתמחות במגוון תחומים, בתוכניות לימודים עשירות ומעניינות. בתואר השני תוכלו להיחשף לעולם המחקר ההיסטורי העכשווי בזכות קורסים שיצרו מיטב החוקרים, המעניקים השכלה היסטורית רחבה ומעמיקה. האוניברסיטה מציעה גם תוכנית לתעודת הוראה הנותנת כלים תיאורטיים ומעשיים להוראת היסטוריה. התוכנית מותאמת לעולם החינוך של ימינו.

תואר ראשון בהיסטוריה

במסגרת התואר הראשון תוכלו להתמחות בכמה תחומים, ובהם היסטוריה של המזרח התיכון והיסטוריה של עם ישראל. ניתן לשלב את לימודי ההיסטוריה עם לימוד תחומי דעת אחרים

תואר ראשון בהיסטוריה

תואר שני בהיסטוריה