יום עיון: מערבון מקומי נקודת מבט על זהות ושוני

יום שישי ה' שבט תשע"ט, 11 ינואר 2019 | | דרך האוניברסיטה 1, רעננה    נווט

התכנסות וכיבוד קל
מאיה ספרן רבי - דברי פתיחה. מאיה ספרן רבי ביימה והציגה בפסטיבלים בארץ ובחו"ל. מרצה בכירה בבית הספר חשיפה ובאוניברסיטה הפתוחה.
טל גרניט - זהות ושוני בקולנוע הישראלי. טל גרניט היא תסריטאית ובמאית של הסרטים "מיתה טובה" ו"הנשף" (באורך מלא). כמו כן ביימה את הסרטים הקצרים: "משכנתא", "להרוג דבורה", ו"חופש גדול". סרטיה זכו בפרסים בארץ ובעולם.
רני סער - נקודת מבט היוצר: ייצוגים אל מול מציאות. רני סער הוא במאי טלוויזיה וקולנוע. ביים בין היתר את הסדרות המצליחות: "קצרים", "רמזור", "עספור", "זגורי אימפריה", "חברות", "או בוי" ועוד. בשנים האחרונות ביים שני סרטים מז'אנר הדוקודרמה: "סבנה" ו"רוצחות מבית טוב", על פרשת חוה יערי. סער מביים מעל 20 שנה, ומלמד בימוי דרמות לטלוויזיה באוניברסיטת תל אביב יותר מ-10 שנים.
הקרנת סרטי בוגרי בימוי קולנועי - בית הספר חשיפה. Eastern Western – בניה שגיב, "הבית" – ג'ני אברמוב, "נדודי שינה" – רז רוטנברג "שירה" – דורון ניר, "מראה שבורה" -עופרה למברג, "כוסאמק" - פרח רחמים