ערב עיון: למה לי בחירות עכשיו? בין אקטיביזם להצבעה בבחירות לכנסת ה-21

יום שלישי כ"ו אדר ב תשע"ט, 2 אפריל 2019 | | דרך האוניברסיטה 1, רעננה    נווט

לצפייה בהקלטות האירוע
התכנסות
דברי פתיחה וברכות; ברכות: זאב רוזנהק, ראש התכנית ללימודי דמוקרטיה בין-תחומיים והמחלקה סוציולוגיה, למדע המדינה ולתקשורת, האוניברסיטה הפתוחה; גל לוי, המחלקה לסוציולוגיה, למדע המדינה ולתקשורת, האוניברסיטה הפתוחה.
רב שיח: העניין (שלא) על הפרק: לבחור בשביל מה ובשביל מי?: יו"ר: גל לוי, המחלקה לסוציולוגיה, למדע המדינה ולתקשורת, האוניברסיטה הפתוחה. ברק כהן, עו"ד ופעיל חברתי; טהונה מהרט, פעילה חברתית; מרזוק אלחאלבי, משפטן, יועץ אסטרטגי, עיתונאי וסופר.
מושב שני: בחירות (לא) לעניין: האם עוד יש טעם בבחירות?. יו"ר: עידית גיל, המחלקה לסוציולוגיה, למדע המדינה ולתקשורת, האוניברסיטה הפתוחה; ענת מטר, החוג לפילוסופיה, אוניברסיטת תל אביב ופעילה פוליטית: הרהור פוליטי על עמותות. ודיע עואדה, סופר ועיתונאי, המחלקה לסוציולוגיה, למדע המדינה ולתקשורת, האוניברסיטה הפתוחה: גוש חוסם – האם זה ייתכן?. משה ברנט, המחלקה לסוציולוגיה, למדע המדינה ולתקשורת, האוניברסיטה הפתוחה: ריבונות הכנסת – שחיקתו של העיקרון. דניס שרביט, המחלקה לסוציולוגיה, למדע המדינה ולתקשורת, האוניברסיטה הפתוחה: דמוקרטיה משתתפת מול חסכי הדמוקרטיה הייצוגית.