ערב עיון: המינהל הציבורי בישראל כמניע רפורמות

לרגל צאתו לאור של הספר מבוא למינהל וניהול ציבורי, מאת: ניסים כהן ושלמה מזרחי בהוצאת האוניברסיטה הפתוחה

מנחה: שי שקרוב, המחלקה לסוציולוגיה, למדע המדינה ולתקשורת, האוניברסיטה הפתוחה
יום שני י"ח סיון תשע"ז, 12 יוני 2017 | | דרך האוניברסיטה 1, רעננה    נווט

התכנסות וכיבוד קל
ברכות ודברי פתיחה: ד"ר ניסים כהן, בית הספר למדעי המדינה, אוניברסיטת חיפה. על הספר החדש "מבוא למינהל וניהול ציבורי".
פרופ' שלמה מזרחי, המחלקה למנהל ולמדיניות ציבורית, אוניברסיטת בן-גוריון בנגב: רפורמות בעולם ובישראל במבט השוואתי.
מר אהוד פראוור, סמנכ"ל חברה וממשל, משרד ראש הממשלה: מחשיבה ממוקדת תשומות לחשיבה ממוקדת תוצאות .
ח"כ פרופ' מנואל טרכטנברג, המחנה הציוני-מפלגת העבודה: בירוקרטיה וחדשנות, הילכו שניהם יחדיו
פאנל: המינהל הציבורי בישראל כמניע רפורמות . מנחה: ד"ר אור קרסין, תחום מדיניות ציבורית, המחלקה לסוציולוגיה, למדע המדינה ולתקשורת, האוניברסיטה הפתוחה. משתתפים: ח"כ סתיו שפיר, יו"ר ועדת השקיפות של הכנסת, המחנה הציוני-מפלגת העבודה. פרופ' קרין נהון, בית הספר למידע באוניברסיטת וושינגטון, בית הספר לממשל במרכז הבינתחומי הרצליה ונשיאת איגוד האינטרנט הישראלי. מר רון צור, ראש מטה הרפורמה, נציבות שירות המדינה. מר יאיר פראנק, ראש רשות התקשוב הממשלתי, משרד ראש הממשלה.