פורום מחלקתי: "פוליטיקת ההנאה, פרדוקס הנורמליזציה ושחרור בזבזני בסצנת המוזיקה הפלסטינית האלטרנטיבית"

ד"ר נדים כרכבי, עמית מחקר בתכנית עמיתי מרטין בובר באוניברסיטה העברית
יום ראשון א' כסלו תשע"ח, 19 נובמבר 2017 | | דרך האוניברסיטה 1, רעננה    נווט

ההרצאה תערך בכיתה ע"ש פיטר קרוגר (104-105), בניין הכיכר,קומה 1.

מרצה: ד"ר נדים כרכבי, עמית מחקר בתכנית עמיתי מרטין בובר באוניברסיטה העברית. נושא ההרצאה: "פוליטיקת ההנאה, פרדוקס הנורמליזציה ושחרור בזבזני בסצנת המוזיקה הפלסטינית האלטרנטיבית". מגיב: פרופ' מוטי רגב , האוניברסיטה הפתוחה. ד"ר כרכבי השלים לאחרונה את לימודי הדוקטורט במחלקה לאנתרופולוגיה וסוציולוגיה ב-SOAS, אוניברסיטת לונדון. בנוסף לעבודתו על תפיסת המרחב במוזיקה הפלסטינית האלטרנטיבית, תחומי העניין של ד"ר כרכבי כוללים מחקר אודות חיפה כמרכז ליצירה תרבותית פלסטינית, האסתטיקה בגלובליזציה של מוזיקת הדבקה, עיסוק בפרדוקס הנורמליזציה בהקשרים אלו, כמו גם פרקטיקה של פארקור בעיר העתיקה בירושלים, קהילות בדואיות בסיני ובגדה המערבית, ובאופן רחב יותר גם יצירה תרבותית פלסטינית וערבית. המבקשים לקבל את המאמר עליו תתבסס ההרצאה מוזמנים לפנות לכתובת הדוא"ל: sociology@openu.ac.il.