ערב עיון: "בין החיבורים"

15:45-15:30
התכנסות וכיבוד קל
16:45-15:45
מושב ראשון : פרופ' מוסטפא כבהא, המחלקה להיסטוריה, פילוסופיה ומדעי היהדות, האוניברסיטה הפתוחה: מאבקים באדום-לבן: היריבות ההיסטורית בין אל-אהלי ואל-זמאלכ במצרים: היבטים היסטוריים, מעמדיים וזהותיים . ד"ר שלומית גיא, ראשת ההתמחות לחינוך גופני, מכללת קיי: Go West: על תהליכי המערביזציה של הכדורגל הישראלי מסוף המאה הקודמת
17:00-16:45
הפסקה
18:00-17:00
מושב שני : ד"ר עלינא ברנשטיין, בית הספר לתקשורת, המכללה למנהל: מי שמע על לי פלקון? - על כדורגל, נשים ותקשורת בישראל. ד"ר ישי לנדא, המחלקה להיסטוריה, פילוסופיה ומדעי היהדות, האוניברסיטה הפתוחה: זיכרונות סלקטיביים: על כדורגל כמקרה בוחן של כתיבה היסטורית.
18:15-18:00
הפסקה
19:30-18:15
מושב שלישי : ד"ר טלי פרידמן, היזמה למחקר יישומי בחינוך, האקדמיה הלאומית למדעים: "עובדים על היחסים" - איך אוהדי כדורגל משמרים את נאמנותם כשהקבוצה מאכזבת. ד"ר יובל אילון, המחלקה להיסטוריה, פילוסופיה ומדעי היהדות, האוניברסיטה הפתוחה: עבירות, הסכמיות, רמאות. מגיב: פרופ' אמיר הורוביץ, המחלקה להיסטוריה, פילוסופיה ומדעי היהדות, האוניברסיטה הפתוחה .