ערב עיון: העולם הערבי

לרגל הוצאת סדרת הספרים המזרח התיכון בין מלחמות עולם בערבית

יום חמישי ה' כסלו תשע"ח, 23 נובמבר 2017 | | גבעת חביבה, קמפוס ואדי ערה בגבעת חביבה    נווט

לצפייה בהקלטות האירוע
התכנסות וכיבוד קל
פרופ' מוסטפא כבהא, ראש המכון לחקר יחסי יהודים, נוצרים ומוסלמים, ראש תחום לימודי המזרח התיכון, האוניברסיטה הפתוחה. ח"כ איימן עודה, יו"ר הרשימה המשותפת. ח"כ קסניה סווטלובה, המחנה הציוני.
מושב ראשון: יו"ר: ד"ר אבישי בן-דרור, מרכז ההוראה בקורס המזה"ת בין מלחמות העולם, המחלקה להיסטוריה, פילוסופיה ומדעי היהדות, האוניברסיטה הפתוחה. ד"ר מנסור נסאסרה, החוג לפוליטיקה וממשל, אוניברסיטת בן-גוריון בנגב: החברה הערבית בנגב בתקופת המנדט. ד"ר נוגה אפרתי, המחלקה להיסטוריה, פילוסופיה ומדעי היהדות, האוניברסיטה הפתוחה: תנועות נשים במזרח התיכון בין מלחמות עולם.
מושב שני: יו"ר: ד"ר טל שובל, המחלקה להיסטוריה, פילוסופיה ומדעי היהדות, האוניברסיטה הפתוחה. פרופ' (אמריטוס) חגי ארליך, החוג להיסטוריה של המזה"ת, אוניברסיטת תל אביב: המזרח התיכון בין מלחמות עולם: גורמים משפיעים וקווים מעצבים. פרופ' מוסטפא כבהא, המחלקה להיסטוריה, פילוסופיה ומדעי היהדות, האוניברסיטה הפתוחה: איש של אשכולות: אכרם זעיתר, סיפורו של משכיל פלסטיני בתקופת המנדט.