אודות התכנית

לימודי תואר שני במינהל עסקים הופכים אתכם למבוקשים ומחוזרים במוסדות ובגופים הנבחרים ביותר של המשק הישראלי. אנחנו באוניברסיטה הפתוחה, רוצים להציג בפניכם את התכנית הייחודית שלנו בדרך להשגת היוקרה, המעמד וההגשמה עצמית שאתם מחפשים.
עם קבלות קשה להתווכח; דו"ח איכות המועצה להשכלה גבוהה ציין לחיוב את תכנית לימודי תואר שני במינהל עסקים של האוניברסיטה הפתוחה. אנשי הוועדה הבינלאומית שחיברה את הדו"ח, ציינו את התרשמותם לטובה מהתכנית, ממסירות המנחים בקורסים ומהאמצעים הטכנולוגיים המתקדמים, אשר מאפשרים את ההוראה מרחוק בקורסים השונים. הוועדה אף ציינה לטובה את התקשורת החיובית בין הסטודנטים והסגל במהלך הלימודים.
כעת תורכם להצטרף לתו האיכות שלנו. תכנית לימודי מינהל העסקים לתואר שני כוללת, מלבד ידע תאורטי, הקניית מיומנויות בתחומי מינהל עסקים, לצד התמחות בתחומים פונקציונליים נרחבים. עולמות אסטרטגיה עסקית, מימון וחשבונאות, פרסום ושיווק, כלכלת עסקים, מינהל ומדיניות ציבורית ומדעי ההתנהגות בניהול- הם רק חלק ממגוון תחומים ופונקציות בתכנית הלימוד שלנו.
"פתוחה לעסקים"- הוא המוטו שלנו. בואו להכיר אותו מקרוב.

פתח הכל